Audi RS4 B7 Avant – Fuld polering! video & billeder.

Polering af bil – Audi RS4 B7 Avant.

Som altid, havde jeg inviteret min gode kammerat og polerings buddy Ebbe, til en god omgang hygge på værkstedet. Polering, billedtagning og generel afslapning med arbejde for øjet.

Det er der kommet nedenstående billeder og video ud af.

Håber i vil nyde at se dem så meget som vi hyggede os med at lave dem.

Alle bilplejeprodukter er naturligvis fra bilvask.nu’s webshop..

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (12 votes cast)
Audi RS4 B7 Avant - Fuld polering! video & billeder., 10.0 out of 10 based on 12 ratings

1 kommentar

 1. Mathias siger:

  Hej
  Hold da kæft hvor er det flot, wow – er helt chokeret. Jeg har læst her på bloggen i nogen tid, og må konstatere at du virkelig har decideret talent.
  Jeg har en scooter med plastikskjolde, som jeg overvejer at polere. De er ikke specielt ridsede, blot ikke så “glatte” og lækre mere. Hvad vil du anbefale mig til plastik – jeg kan tænke mig, at malingen ikke er så tyk? Farven er rød og hvid, og den kunne se rigtig lækker ud med en skinnende lak her til forår/sommer.
  Har også et par røde fælge til den, som jeg kunne tænke mig at polere op, men kan man polere dem op uden at skulle slibe dem ned først? Og i sammenhold med dette, har jeg også en slags hækspoile på, som dog er irret alu – kan man gøre noget ved det uden at skulle slibe ned først?

  Jeg læser lidt videre, og glæder mig til at se mere
  Vh
  Mathias:)

Skriv en kommetar