Ferrari 458 Italia – launch hos Formula Auto

Ferrari 458 Italia – Hvordan præsenterer man en ny Ferrari?

Jeg var inviteret til premieren og afsløringen af den nye Ferrari 458 Italia, hos Formula i Allerød og her er så lidt af det video jeg fik snappet med min mobil. Dette er skrevet, ikke så meget for bilplejens skyld, men mere for at dele en sjov oplevelse, som jeg ville ønske i alle kunne få..

jeg kan huske første gang jeg var til premiere, der havde jeg glemt mit kamera, og ærgrede mig over ikke at kunne dele det med andre bagefter. Dengang var jeg deroppe til launch af den ferrari Calinfornia der er billede af i bunde af teksten – som de præsenterede i BLÅ! – hvem der havde bestilt den forkerte farve, melder historien ikke noget om.

Men lur på hvad jeg har filmet til jer denne gang. Først 2 billeder, så 2 klip video og så en masse billeder igen.

Længere nede i denne artikel, kan du se mig tage en omgang på Jyllandsringen i en Ferrari 599 GTB – video’en er lavet af Simons HN – check hans video’er på youtube, han laver rigtigt gode bilvideoer, i fin kvalitet – endnu længere nede, lidt privat billeder fra forskellige ferrari events.

Ferrari 599 GTB rundtur på Jyllandsringen 2010 – Sportscarevent.

Slutteligt, skal der komme et lille øf, fra min side, det må ikke opfattes negativt, men jeg beklager at der er langt imellem snapsene på bloggen i disse måneder – MEEEEN men er du tovlig jeg har travlt.

Dette er grundet mine fantastiske kunder!, som har gjort 2010 til et år jeg ikke vil glemme. Der er sket så mange positive ting med min forretning – bilvask.nu, og specielt på webshop delen.

  • Vi kommer med egne produkter
  • Vi har fået nyt værksted
  • Vi har fået den første lagermand ansat
  • Vores Franchise afdelinger har travlt som aldrig før

Dette gør desværre at bloggen fra tid til anden kan forekomme stille, men jeg har taget SÅ meget billed og video materiale, som skal ned på papir, og laves på video… Se bare blog posten om BMW M3 Poleringen – det tager en del tid at få lavet den slags 🙂

Men bare rolig, det kommer sivende så snart vi er i gang med sæsonen igen 🙂 Jeg skal bare lige have tid til at rode omkring 1500 billeder, og 100 video klip igennem, og få det sat sammen til noget nogenlunde fornuftigt.

Hyg jer derude.

Michael Vilnov Hansen

Bilvask.Nu

Bilpleje.nu

Ferrari 458 Italia Launch

Ferrari California Launch

Ferrari California Launch

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ingen kommentarer

Du kan blive den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommetar