Ufedt.. men også lidt fedt.

Hej med dig.

Tak fordi du læser med på bloggen – det bliver til mange tusinde sidevisninger hver måned, hvilket jeg er meget stolt af.

Det er dog ikke med min gode vilje at der er blevet smidt for lidt nye posts ind til jer læsere over de seneste måneder..

Men jeg kan garantere jer at det bliver ventetiden værd, jeg er igang med at skrive 8 nye guides, samt lave nye video’er og lancere min helt egen bilpleje serie.

Og hvad er det så i det for dig ? tjooo, flere guides, bedre tips og tricks, samt en lang række emner jeg ikke har behandlet før.. et par af dem kan ses underneden.

Kort om de produkter jeg nævnte kan det siges at det bliver En produkt serie som kommer til at bestå af 3 slibemidler, som i den grad kommer til at vende op og ned på mange af de problemer man idag står over for når man skal pleje sin bil – det kommer til at spare jer tid, og ærgrelser, så meget kan jeg garantere.

Men som lovet – først et par teasers – billeder, og en omgang fraklip fra et par af video’erne.

Veteran istandsættelse 🙂 Mercedes Pagode 280 SL – hvordan retter man en HELT igennem mørbanket lak.

Hvordan fjerner man dybe ridser efter et dårligt vinter dækken..Denne her Chrystler var ked af det.

Ferrari 458 Italia lancering – Super bil – Super aften.. Ferrari & formula automobile har gjort det igen.

Fuld polering af en Porsche 911 Sport Classic, en af kun 250 stk. produceret – Tungen lige i munden 🙂

Garage lir – Den dyreste samling basser jeg har haft i garagen til dags dato

Og sidst men ikke mindst – en lille omgang fraklip 🙂

Jeg håber du vil blive ved med at læse med på bloggen..

og stil nu spørgsmål, det er derfor vi allesammen læser herinde 🙂 alle kan blive klogere, inklusive mig selv… skyd ind med dine metoder, tips og tricks. Så kan vi dele dem med alle de andre interesserede og opnå endnu bedre og sikrere bilpleje for alle os entusiaster.

Vi skrives ved.

Vh.

Michael.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

5 kommentarer

 1. Dennis Kjærsgard siger:

  Hvor bliver de guides af Mike?
  Synes der er lidt lang tid fra start juli til slut oktober, uden nyt :-/
  Håber du har fået ny fed “location” 🙂

 2. Victor Hersdorf siger:

  hej mic

  har du helt glemt os? dine kære brugere der chekker din blog hver dag for at se om dine guides er kommet op !!
  har du fundet dig et nyt sted?

  mvh Victor

  • Hey Victor.
   Jeg har bestemt ikke glemt jer 🙂
   Nej jeg har ikke fundet et nyt sted – men jeg har fået en lille værksteds låne aftale, så jeg stadig kan lege med biler 🙂
   Til gengæld har jeg lavet lidt omstruktureringer i butikken, så jeg kan få noget mere tid til min blog og min shop 😛 så bare rolig – tingene er på vej, i kan roligt følge med herinde.
   Tak for opmærksomheden 🙂
   Michael.

 3. Victor Hersdorf siger:

  hej mic

  godt at høre 😀 har din shop en midlertidig adr. nu så vi selv kan hente de lækre varer ?

  mvh victor

 4. Lasse Nielsen siger:

  Hej Michael
  Nu har jeg selv prøvet dine karma produkter. I starten tænkte jeg nej nej nej nu er ham Michael gået for vidt. Men skal love for dine produkter virker.. Havde et slemt mærke på min grebs liste på bagklappen fra en cykelpedal. Det blev vådslipet med korn 2500, også ellers igang med karma grov,mellem også en fin til sidst. Lakken står som en ny og det er dejligt nemt at arbejde med. Sviner ej heller så meget som feks menzerna. Brugte en Dual action poler maskine til opgaven:)

Skriv en kommetar